Flexo Printing Machine, Paper & Plastic Film Slitting Machinery - Berlan
  • FQ-D Horizontal Slitting Machine
  • FLP-Series 4 - 8 Colors  Flexo Printing Machine
  • Automatic Sheet Paper Bag Printing Machine

Berlan Teknologi Patent

Kabeh mesin kita karo teknologi paten kita pabrik, kurban profesional printing & packing solusi kanggo clietn kabeh donya.

  • FCL-4 High Speed ​​Circular Loom

    FCL-4 High Speed ​​Circular Loom

    Centrifugal Floating Type 4 Shuttles Circular Loom is a new generation circular loom researched & developed by our factory according to present market’s requirement and recently pp woven

  • Machine FIBC Bag Printing

    Machine FIBC Bag Printing

    SBY-900-seri, Iku nggunakake kanggo merek dagang printing teks lan gambar saka tas plastik dirajut, tas kertas lan plastik tas paket laminated, ton tas, non woven bag lan bahan packaging.

  • Corrugated Pizza Box Printing

    Corrugated Pizza Box Printing

    Through our develop and research based on SBY-900,we connect an auto feeder with printing part,can continuously send material ,instead worker manual sending ,substantially reduce labor

Baru

Saliyane kanggo produk kinerja dhuwur, Liebherr menehi layanan global dipercaya. Tegese kita ngidini sampeyan bisa kanthi aman lan luwih irit - malah ing kahanan nemen.

BRAND BERLAN PRODUCTS

  • W Und ME
  • W Und ME
  • W Und ME

Pingyang Berlan Machinery Co., Ltd utamané ngasilaké Flexo Printing Machinery, Paper & Plastic Film Slitting Machinery, PP Woven Bag Machines.
Paling engineer kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing desain mesin lan gawé, padha duwe pengalaman ageng saka desain mesin, sistem mesin berkembang, mechanical bagean pilihan kanggo mesin inang sistem cocog.
Kita uga bisa gawé mesin OEM miturut sarat klien.

teknologi Cina paling apik ing donya lan Maeda kabijakan "Digawe ing China" tegese kelas ndhuwur, proses konsisten pembangunan lan Pabrik ing China.

Feature Products

Ing aplikasi kanggo Mini Crane kita limitless. Kene sampeyan bakal weruh gallery gambar lan video kanggo golek inspirasi kanggo proyek sabanjure.

Tampilan Online Chat!