Babagan awake dhewe

Team kita

Paling engineer kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing desain mesin lan gawé, padha duwe pengalaman ageng saka desain mesin, sistem mesin berkembang, mechanical bagean pilihan kanggo mesin inang sistem cocog.

Skills kita & Keahlian

Pingyang Berlan Machinery Co., Ltd utamané ngasilaké Flexo Printing Machinery, Paper & Plastic Film Slitting Machinery, PP Woven Bag Machines. Kita uga bisa gawé mesin OEM miturut sarat klien.


Tampilan Online Chat!