Flexo Printing Mesin, Paper & Plastik Film Slitting mesin - Berlan
  • FQ-D Horizontal Slitting Machine
  • FLP-Series 4 - 8 Colors  Flexo Printing Machine
  • Automatic Sheet Paper Bag Printing Machine

Berlan Téhnologi Patén

Kabéh mesin kami kalawan téhnologi patén pabrik urang, nawiskeun profésional percetakan & packing solusi clietn sadayana di sakuliah dunya.

  • FCL-4 High Speed ​​Circular Loom

    FCL-4 High Speed ​​Circular Loom

    Centrifugal Floating Type 4 Shuttles Circular Loom is a new generation circular loom researched & developed by our factory according to present market’s requirement and recently pp woven

  • Mesin FIBC Kantong Printing

    Mesin FIBC Kantong Printing

    SBY-900-seri, Éta pamakéan pikeun dagang percetakan téks na gambar tina kantong plastik ranginang, kantong kertas jeung plastik kantong pakét laminated, ton tas, non anyaman kantong jeung bahan kemasan lianna.

  • Corrugated Pizza Box Printing

    Corrugated Pizza Box Printing

    Through our develop and research based on SBY-900,we connect an auto feeder with printing part,can continuously send material ,instead worker manual sending ,substantially reduce labor

Arrivals anyar

Salian produk kinerja tinggi, Liebherr nyadiakeun layanan global dipercaya. Éta hartina urang ngidinan Anjeun pikeun dianggo aman tur éfisién - pisan sanajan di kondisi ekstrim.

Brand BERLAN produk

  • cof
  • cof
  • cof

Pingyang Berlan mesin Co., Ltd utamana ngahasilkeun Flexo Printing mesin, Paper & Plastik Film Slitting mesin, PP anyaman Kantong Processing mesin.
Kalolobaan insinyur urang kudu leuwih ti 10 taun pangalaman dina rarancang mesin sarta ngahasilkeun, maranéhna boga pangalaman badag ti desain mesin, sistem mesin ngamekarkeun, mékanis bagian pilihan pikeun mesin host Sistim cocog.
Urang ogé bisa ngahasilkeun mesin OEM nurutkeun sarat klien.

téhnologi Cina teh pangalusna di dunya tur Maeda urang kawijakan "Digawe di Cina" hartina kelas luhur, prosés konsisten tumuwuhna sarta rancang dina Cina.

fitur Produk

Aplikasi pikeun Mini Crane kami téh limitless. Di dieu Anjeun baris nempo hiji galeri gambar sareng video pikeun manggihan inspirasi pikeun proyek Anjeun salajengna.

WhatsApp Online Chat!