Tentang Kami

Tim kami

Kalolobaan insinyur urang kudu leuwih ti 10 taun pangalaman dina rarancang mesin sarta ngahasilkeun, maranéhna boga pangalaman badag ti desain mesin, sistem mesin ngamekarkeun, mékanis bagian pilihan pikeun mesin host Sistim cocog.

Kaahlian urang & kaahlian

Pingyang Berlan mesin Co., Ltd utamana ngahasilkeun Flexo Printing mesin, Paper & Plastik Film Slitting mesin, PP anyaman Kantong Processing mesin. Urang ogé bisa ngahasilkeun mesin OEM nurutkeun sarat klien.


WhatsApp Online Chat!